Πρόσωπα
της Χρονιάς 2022

Η Τελετή Απονομής Βραβείων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά την Τελετή Απονομής Βραβείων εδώ:

Διοργάνωση

Συνδιοργάνωση

Τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» αποτελούν μια πρωτοβουλία του δημοσιογραφικού οργανισμού της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ η οποία ξεκίνησε το 2014. Ήταν η πρώτη χρονιά που ζητήσαμε από τους συμπολίτες μας να προτείνουν πρόσωπα που τη χρονιά που πέρασε έκαναν ένα επίτευγμα το οποίο δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους μας. Με τα χρόνια, η συγκεκριμένη δράση δημιούργησε ένα ιδιαίτερο πεδίο επικοινωνίας της κοινωνίας, καθώς δόθηκε η ευκαιρία δημοσιοποίησης του έργου συμπολιτών μας στο ευρύ κοινό και πλέον τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό που αφορά όλη τη Δυτική Ελλάδα. Ο θεσμός κορυφώνεται σε μια επιβλητική εκδήλωση που πραγματοποιείται στις αρχές του χρόνου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Μια λαμπρή τελετή βράβευσης, με μεγάλη συμμετοχή κοινού, παρουσιάσεις υποψηφιοτήτων, καλλιτεχνικό μέρος και πολλή συγκίνηση. Αυτή η βραδιά, που καταφέρνει να συγκεντρώσει την «ενέργεια» της περιοχής, πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα και μας κάνει πραγματικά περήφανους για όλους όσους συμμετέχουν με τις υποψηφιότητές τους. Οι βραβεύσεις αφορούν σημαντικά πρόσωπα ή ομάδες προσώπων από τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας που διακρίθηκαν στους τομείς: •της Κοινωνίας •του Αθλητισμού •της Εκπαίδευσης - Έρευνας – Καινοτομίας και •του Πολιτισμού. Αναγνωρίζουμε πρόσωπα και πράξεις που αξίζουν την αναγνώριση και το χειροκρότημά μας: •πράξεις φωτεινές που σκόρπισαν στην κοινωνία ελπίδα και αισιοδοξία •πρόσωπα που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για το έργο, τα επιτεύγματα και τις προσπάθειες τους •προσπάθειες που έγιναν με κόπο, αφοσίωση, επιμονή και πίστη μέχρι να γίνει το όραμα πράξη •πρωτοβουλίες συνανθρώπων μας που δίνουν αξίες στην καθημερινότητά μας και επηρεάζουν τις ζωές όλων μας. Ας φωτίσουμε όλοι μαζί τη θετική πλευρά της ζωής!
Γνωρίστε & επιλέξτε τα Πρόσωπα της Χρονιάς 2022! Τα Πρόσωπα της Χρονιάς 2022 είναι εδώ και μπορείτε να τα γνωρίσετε και να επιλέξετε το αγαπημένο σας πρόσωπο και ομάδα! Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2023 μπορείτε να επιλέγετε ηλεκτρονικά πρόσωπα και ομάδες ανά κατηγορία. Εκτός διαδικασίας επιλογής είναι τα πρόσωπα στα οποία θα απονεμηθούν τα βραβεία Τιμής Ένεκεν. Η γιορτή της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της προόδου έχει ξεκινήσει. Εσείς θα μείνετε εκτός;
Τελετή Απονομής Βραβείων των Προσώπων της Χρονιάς 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 14 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ..

Τι είναι τα Πρόσωπα της Χρονιάς;